Hva er spraytan?

Spraytan er en effektiv måte å bli solbrun på uten solarium eller sol som vanligvis kan lage en skade i huden. Behandlingen blir utført i salong hvor terapeuten påfører spraytanvæske ved bruk av en spraytanmaskin. Væsken vi bruker hos Skinworks er laget av naturlige stoffer som feks aloe vera, shea butter og kokos. Den er ikke testet på dyr, er økologisk og har en behagelig duft.

 

Hva bør man huske på før behandlingen?

Skrubb hele kroppen godt med en kroppsskrubb uten olje, og ikke påfør bodylotion, parfyme eller deodorant samme dag som du skal ta behandlingen.

 

Hva skjer under behandling? 

Terapeuten følger deg inn i rommet hvor spraytanen skal utføres. Du blir bedt om å ta på deg en engangstruser, beskyttelse for håret og under føttene. Deretter smører terapeuten inn de områdene som tar til seg farge fortest, som albuer, hender og føtter, med en lotion for å unngå at du blir mørkere der enn andre steder. Deretter blir væsken sprayet på med en spraytanmaskin. Hele behandlingen er over på 15min og du kan dra hjem med din fine nye farge.

 

Etter behandlingen:

Etter 8 timers ventetid skal overflødig farge dusjes av. Da sitter fargen på kroppen alt fra 7 – 10 dager. Fargen vil holde lengre hvis man er flink til å smøre seg inn med bodylotion.

Dette er en behandling som blir mer og mer populær i Norge siden flere og flere blir klar over hvor skadelig stråling fra sol og solarium kan være. Den passer til alle hudtyper og hudtoner.

Bestill time til spraytan her:

https://hudskinworks.bestille.no/OnCust2/#!/