Du har kanskje hørt om Nimue Skin Technology? Nimue er et derma cosmeceutical-merke.

*Da lurer du kanskje på hva et derma-cosmeceutical merke er? Det forklarer vi om i dette innlegget.

* Nimue er et merke som ble utviklet i 1994 av ledende hudpleieforskere rettet mot det medisinskemarkedet for pre- og postoperativ påføring. Produktene ble altså brukt før inngrep for å bedre hudens kvalitet og etter inngrep for å bedre helingsprosessen i huden.

 

Siden da har Nimue utviklet seg til et anerkjent profesjonelt hudpleiemerke verden over. De er nå kjent for en ekspertforståelse av huden, innovative formuleringer, banebrytende teknologi og effektiv kombinasjon, konsentrasjon og styrke av aktive ingredienser, altså  ingredienser som ikke er legemidler men har kjente fysiologiske effekter og vil forbedre utseendet til bl.a aldrende hud over tid.

 

‍Nimues avanserte og kraftige formuleringer behandler effektivt flertallet av hudbekymringer,

inkludert: fine linjer, rynker, slapp hud, pigmentering, ujevn hudtone, tørrhet, fet hud, akne, og eksem. *Nimue er også en god hudpleieserie for de som har rosacea

Måten dette gjøres på er ved hjelp av optimale konsentrasjoner og sammensetninger av aktive ingredienser og det brukes et eget patentert og vitenskapelig bevist leveringssystem som sørger for å frakte de aktive ingrediensene dypt ned i huden der de kan gjøre nytte for seg. Les mer om hudens oppbygging og de forskjellige hudlagene i dette innlegget.

 

 Hos Nimue Skin Technology behandler vi årsaken og ikke symptomet på en hudtilstand gjennom vårt innovative konseptsystem for hudklassifisering. Vår resultatorienterte tilnærming til profesjonelt administrerte behandlinger, supplert med foreskrevne hjemmepleieprodukter, sikrer at kundene ser betydelige synlige resultater som driver merkevarelojalitet og så de kommer tilbake 

‍Nimue deler huden inn i disse forskjellige hudtilstandene:

Miljøskadet hud: En miljøskadet hud kjennetegnes ved tegn på tidlig aldring, skader fra sol og andre ytre påvirkninger. Miljøskader er vanlig for alle hudtyper, og Nimue forebygger og pleier hud preget av dette.

Sensitiv/Interaktiv hud: Stressende livsstil, overbehandlet hud, sykdom eller bruk av medisiner kan føre til at huden blir midlertidig rød og stresset. Nimue interaktiv hudpleieserie virker beroligende på huden, styrker hudbarrieren og bidrar til å reduserer inflammasjon.

Problematisk hud: Uren hud kan oppstå i alle aldre. Nimue er formulert for å gi optimal effekt på problemhud. Produktene reduserer oljeproduksjon, opphopning av døde hudceller, normaliserer cellefornyelsen og bidrar til å dempe irritasjon.

Hyperpigmentert hud: Hyperpigmentert hud skyldes overproduksjon av melanin forårsakt av blant annet sol og hormoner, men kan også oppstå som arr etter hudskader. Hyperpigmentering vises som mørke flekker på huden.