Mesoterapi er økende trend i markedet, og denne behandlingen er spesielt populær blant de som ikke ønsker fillers men likevel ønsker et friskt og ungt utseende. Easy Glow-behandlingen øker hudens volum, plumper huden og gir den et umiddelbart løft. Små linjer og rynker blir nærmest visket ut.

 

Mesoterapi er en naturlig behandling der vi booster huden med vitaminer, mineraler, vekstfaktorer og antioksidanter. I tillegg inneholder den hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter, og alt dette kombinert gir huden glød, vitalitet og spenst. Fusion mesoterapi som vi bruker hos Skinworks har det bredeste utvalget av mesoterapi som er mikrofiltrert 3 ganger for å være totalt fri for pyrogener, endotoksiner, bakterier og virus.

 

Easy Touch-stempelet som brukes i behandlingen består av 20 gullbelagte nåler som penetrerer 0,5 mm ned i huden og lager kanaler for å få næringsstoffene akkurat dit de skal. Easy Glow-behandlingen er satt sammen av to forskjellige meso-cocktails:

Den første propper huden med næringsstoffer, -dette fungerer som en energibombe for cellene i huden. 63 ingredienser er satt sammen for å øke hudens funksjoner: 6 mineraler, 23 aminosyrer, 18 vitaminer, glutation, 6 koenzymer, 5 nukleinsyrer og 2 reduksjonsmidler. Den forebygger tegn på aldring, stimulerer stamcellene, nøytraliserer frie radikaler, strammer opp huden, stimulerer kollagensyntesen og lysner hudtonen.

Den andre cocktailen består av organisk silisium, hyaluronsyre (5g pr ml) og DMAE, og virker umiddelbart plumpende og oppstrammende og gir intens fuktighet. Den strammer også opp huden ved å stimulerer muskelcellene.

Mesoterapi-behandlingen tar ca en time, og huden kan bli litt rød i timene etterpå, så det kan være lurt å ikke legge noen planer samme kveld. Effekten kan ses med en gang, men er best etter ca en uke. Noen opplever også å bli tørre i huden de første dagene før det går seg til. Gravide og ammende kan dessverre ikke få utført mesoterapi, og det samme gjelder de med auto-immune sykdommer, de som har betennelser i huden og de med allergi mot hyaluronsyre.