Det er her fin hud starter. Det fins et utall behandlinger for ansiktet, men ingen av dem får riktig effekt hvis ikke du har et best mulig utgangspunkt. Man kan påføre alt man vil av fuktighet, syrer og avanserte ingredienser, men hvis huden har et lag av talg og døde hudceller på overflaten vil ikke noe av det komme dit det skal.
Det aller viktigste man gjør er selvsagt den daglige pleien hjemme, men alle har godt av en god dyprens i en salong fra tid til annen. Hvor ofte man trenger å få dette utført kommer både an på hvor flink man er selv i det daglige, og selvfølgelig også hvor store problemer man har med huden. Men dette er en behandling som passer for alle, og som blir tilpasset den enkeltes hudtype og hudtilstand.
Behandlingen starter med en dobbeltrens av huden for å fjerne makeup og smuss. Så brukes en peeling (skrubbekrem) som har tett i tett av små korn som masseres sånn at døde hudceller løsner. En peeling kan også inneholde enzymer som løser opp bindingene mellom de døde hudcellene sånn at de blir enda lettere å få bort. Under begge disse stegene i behandlingen ligger man med en dampmaskin foran ansiktet. Formålet med denne dampen er å varme opp huden, åpne porene og gjøre ingrediensene i produktene som påføres enda mer effektive.
Så kommer utklemmingen. Her er det viktig å ha utført de to foregående stegene grundig så huden er best mulig forberedt. Dernest er det viktig med korte negler, hansker og Kleenex for å sikre hygienen og at huden blir behandlet mest mulig forsiktig. Hudormer/sorte prikker er talg som sitter i porene og som klemmes forsiktig ut. Har man modne/gule kviser kan disse snittes opp og forsiktig klemmes tomme. Gulhvite små klumper i huden kalles milier og er innkapslet talg/cellerester o.l. Disse må også snittes opp og klemmes ut da disse ikke har noen utførselsgang.
Etter dette kommer steget de fleste liker best; maske og massasje. Masken som legges er tilpasset kundens hud, og ligger som oftest på i 10-15 minutter. Mens den virker gir vi en behagelig massasje rundt skuldre/nakke for å løse stramme muskler og bidra til total avslapning. Etter endt tid vaskes masken av og det påføres egnet serum og krem.
Denne behandlingen kan du bestille her: https://hudskinworks.bestille.no/OnCust2/#!/