AgeFreeze – Skinworks by Hendrix

På et eller annet tidspunkt kommer de fleste av oss til det stadiet der vi føler at huden ikke er så stram og fast som vi skulle ønske at den var. Enten det er på ansiktet, rundt øynene eller omkring på kroppen, så vil man gjerne stramme opp huden igjen. Mange tyr til hudpleieprodukter og behandlinger som hjelper til en viss grad. Og mange velger tom å gå under kniven for å få tilbake den ungdommelige følelsen. Sistnevnte innebærer ofte stor risiko for komplikasjoner i etterkant da disse inngrepene har såpass stor belastning for huden. Men likevel velger mange å gjennom slike prosesser.

Slapp / overflødig hud, øyelokkløft, strekkmerker?

Hva hvis man kunne strammet opp huden, fjerne overflødig hud og rynker, ta øyelokkløft og ta bort strekkmerker uten å gå gjennom plastisk kirurgi?

Da kan kanskje AgeFreeze Plasma være noe for deg. AgeFreeze er en kosmetisk behandling som bruker plasma for å eliminere overflødig hud. Det innebærer lav risiko, minimal nedetid og rimeligere enn kirurgi. AgeFreeze Plasma er kjent for at det er vellykket med ikke-kirurgisk øyelokksløft, hudfjerning, oppstramming av mage, fjerning av strekkmerker og så mye mer

Begrepet “myk kirurgi” brukes til å beskrive behandlingen fordi den gir resultater som ligner på kirurgi, uten skalpell, uten sømmer eller uten bandasjer og minimal nedetid. Prosedyren er mindre inngripende med mye lavere risiko og til en mer overkommelig pris enn kirurgiske operasjoner.

HVORDAN virker AgeFreeze Plasma?

AgeFreeze-metoden har mange fordeler sammenlignet kosmetisk kirurgi, noe som gjør det til en stadig mer populær behandling. Det er ingen skjæring av huden, noe som betyr at det ikke er noen masker påkrevd, og klientene trenger mindre grotid.

AgeFreeze Fibroblast Plasma er en relativt ny innovasjon i skjønnhetsindustrien i Skandinavia, men har vært brukt i flere år i andre land i Europa. Den ekstremt nøyaktige enheten virker ved å bruke spenningen i luften mellom spissen og huden, for å danne en plasma-ladning. En lysbuen er opprettet og krymper den målrettede huden umiddelbart. Tilbaketrukket vev og stramming gir resultater som er sammenlignbare med inngripende kirurgi.

HVA ER AGEFREEZE BRUKT TIL Å BEHANDLE?

AgeFreeze Fibroblast Plasma er i stand til å behandle en rekke ufullkommenheter uten noen faktisk skjæring av huden.

Den kan brukes til:

* Øyelokk-rekonstruksjon, inkludert fjerning av slapp nedre øyelokk og overflødig øvre øyelokkhud. (3500, – for øvre øyelokk / 3500, – for øvre øyelokk) Både øvre og nedre 6500, -)

* Forbedring av arr, inkludert etteroperasjon arr, akne arr (avhengig av hvor mye som skal behandles – starter med 3000, – og vil bli bestemt under konsultasjon)

* Redusere strekkmerker, 1500, – per linje og vil bli bestemt pris under konsultasjon.

* Kråkeføtter 3500, –

* Øvre leppe / leppe 2500, –

* Både øvre og nedre lepper 4500, –

* Linjer og rynker rundt munnen. (1500, – / linjepris vil bli bestemt ved konsultasjon.

* MiniFacelift 8000, –

* Necklift 6000, – til 8000, – vil bli bestemt under konsultasjon.

* Full ansiktsløftning 10000, –

Hvis du vil vite mer om disse behandlingene kan du kontakte oss på Skinworks for en konsultasjon.