Microblading Oslo - Skinworks

Eliza O.

Hva er Microblading?

Microblading er en ny form for permanent makeup som skaper naturlige, vakre bryn med microtynne blader. Teknisk sett er microblading å anse som en metode for øyebryn tatovering, men i motsetning til tradisjonell tatovering der det brukes maskin, tilfører Microbladingartisten pigment ved hjelp av et fint blad med microsmå nåler. Dette gir en veldig fin linje som ligner på «ekte» hår. Det er også derfor det kalles “Microblading”.

Hver enkelt hårstrå er håndtegnet av artisten og blandet med kundens eksisterende øyenbryn. Dette gir et fyldig og naturlig resultat. Husk at det finnes mange teknikker og tilnærminger til Microblading.

Metoden Eliza benytter er en ekstrem naturlig måte og det kalles for «6D Eyebrows» der selve dybden av microblader varier for hver enkelt hårstrå. Dette skaper en enda mer naturlig resultat. Eliza har en lang liste med fornøyde kunder og du blir garantert ikke skuffet. 
Bryn er desidert det viktigste i et ansikt!

Stikkord:

Microbladingoslo, microbladingnorway, microbladingeyebrows, perfectbrows, microbladingartist, pmu, pmubrows, pmuartist, brows, browsonfleek, eyebrows, browstylist, browbyeliza

>>skinworks<<