Kan man oppnå en fin brunfarge uten å ligge i solen eller solarium?

Svaret er JA!

Alle har fått meg seg at å ligge i solen for lenge kan være en risiko selv om man bruker høy solfaktor. Overalt blir solarium frarådet da det kan føre til hudkreft hvis man bruker det over lenger tid.

Mange ønsker seg en fin brunfarge før de skal på ferie eller på sommeren. Da er spraytan en fin løsning. Hos Skinworks kan du få utført spraytan fra merket SiennaX. Vi har 4 forskjellige nyanser og sammen finner vi den fargen som passer deg best. Tar du ekstra godt vare på fargen å smører deg med body lotion hver dag så kan den vare opp til 2 uker.

Før hver behandling så er det viktig at du skrubber huden godt med en peeling uten olje. Vi fraråder at du bruker fuktighetskrem eller deodorant samme dag da det er en dårlig kombinasjon med væsken som blir sprayet på. Hele behandlingen varer i 20 min og du skal ikke dusje på 8 timer. Etter en dusj så sitter du igjen med en nydelig naturlig brunfarge som ikke er skadelig for din hud.

Det er fortsatt lov å sole seg med spraytan på da man utvikler sin naturlige brunfarge under. Det viktigste er å fortsatt smøre seg med faktor og ikke ligge i solen for lenge.

Har du lyst til å vite mer om denne behandlingen eller har noen andre spørsmål? Da er du velkommen til en uforpliktende prat. All kontakt info finner du på vår nettside www.skinworks.no